25 Ocak 2011 Salı

BANA BİR MASAL ANLAT.

Bana bir masal anlat hep mutlu sonlarla biten.
Bana bir masal anlat,inandır beni mutlu sonlara;
Bana bir masal anlat içinde sen olan…


Anlat,seni dinliyorum.öyle bir masal anlat ki,içinde hiç yalnızlık taşımasın…bana kavuşmaları anlat.hasretin utançlığını.ayrılığın yok oluşunu anlat.Ama bana ayrılıklardan bahsetme,yok oluşlardan,çabuk bitişlerden…Anlat içinden geldiği gibi.
   Bana bir masal anlat,mavi bir gök yüzünde pembe hayalleri,bana maviyi anlat deniz gibi…yüzüne vuran o maviliği anlat bana,öylece oturup seni dinlemek isterim.
 Bana bir masal anlat,insanlar güzel,hayat çekilir,çektiğin acıların sonu gelir…mutlu olacağımı anlat bana bu masallarda,huzur bulacağımı,insanı büyüleyen o duygularını anlat bana.
Bana bir masal anlat,tüm mutluluklarla el ele koştuğum,sevinçlerimle beraber uyuduğum.özlemleri yorgan yaptığım…Bana bir masal anlat,öyle pahalı olsun istemem.kararınca ama siyahı karıştırmadan.Bana bir masal anlat,daha önce hiç duymadığım.Martıların konuştuğu,anlat işte,sahilde oturup ta konuştuğum o martıları…
Bana bir masal anlat,mutlu sonların yaşandığı,yaşadıklarımızın masal olduğu bir masal…gerçek olsun,doğru dürüst,ama en önemlisi sevgi dolu olsun.Bana Bir masal anlat,güler yüzlü…göz yaşların geçmedigi cümlelerde…Bana bir masal anlat gözlerimi dikip sadece seni dinleyeyim.
Bana bir masal anlat…tatlı ama güzel.gürültüden uzak bir yer olsun,Kederin,hüznün olmadığı bir yer…Bana bir masal anlat tüm sahteliğiyle gerçekleşen.Sonun da mutlu olacağım…

Bana bir masal anlat hep mutlu sonlarla biten.
Bana bir masal anlat,inandır beni mutlu sonlara;
Bana bir masal anlat içinde sen olan…



ŞAMPİYON
2002

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder